Te koop
Appartement in Mar De Cristal
€ 235.000
  • kamers2
  • badkamers 2
  • 90 m²
Contacteer ons
30384 Mar De Cristal

Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers

Modern appartementen op 400 m van het strand in Mar de Cristal, een rustig kustplaatsje in de Costa Calida. U vindt hier leuke restaurants en bars maar ook alle dagelijkse benodigdheden zoals supermarkten, een sportcentrum dicht bij het complex, een Nautical Club, een jachthaven en er zijn meerdere golfbanen op korte afstand. Voor natuurliefhebbers zijn er verschillende wandelpaden in de lokale bergen, langs de zee waar flamingo's verblijven. Het pittoreske havenstadje Cabo de Palos en La manga del Mar Menor liggen op een handvol kilometer afstand.

In deze knappe residentie beschikt ieder appartement over een eigen ondergrondse parkeerplaats en berging. De appartementen zijn zuid gericht, hebben 2 of 3 slaapkamers en beschikken allen over een eigen privé dakterras ! Er is keuze uit appartementen op de begane grond met een groot terras en een klein dakterras of u kan kiezen voor een appartement op de bovenste verdieping met een groot dakterras van +- 75 m2. Alle appartementen hebben een open leefruimte met veel lichtinval dankzij de grote ramen.
De prachtige gemeenschappelijke tuin heeft twee zwembaden. Het mooie zandstrand van Mar de Cristal ligt op wandelafstand.
  • Deel deze eigendom

Details

Financieel

Prijs
€ 235.000
Opbrengsteigendom
nee

Algemene info

Bewoonbare opp.
90,00 m²
Constructie
Open
Staat
Nieuw

Indeling

Slaapkamers
2
Badkamers
2

Contacteer

Appartement ref. 4715843
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden