Vlotte en succesvolle verkoop

Een huis verkopen in Aartselaar, Hemiksem, Niel en Schelle

Wilt u graag uw huis verkopen in de gemeenten Aartselaar, Hemiksem, Niel en Schelle? VAN REETH VASTGOED staat garant voor een vlotte verkoop, binnen een realistische termijn en tegen de beste voorwaarden. Tijdens een kennismakingsgesprek legt één van onze erkende BIV-makelaars u vrijblijvend onze manier van werken uit. Ons professionele team staat klaar om uw woningverkoop tot een succes te maken.

Uw eigendom verkopen ?

Onze werkwijzeMaak een afspraak


Realistische schatting

Een huis verkopen met een realistische schatting

Voor een koper is de waarde van een pand altijd te duur en voor de verkoper net omgekeerd. Over de verkoopprijs wordt dikwijls geheimzinnig gedaan, zodat het meestal gissen is of ‘van horen zeggen’. Ons vastgoedkantoor met onze erkende BIV-makelaars zorgen voor een realistische gefundeerde schatting. De schatting houdt werkelijk met alles rekening: ligging, oppervlakte, uitrusting en staat van het pand, maar ook met tendensen op de vastgoedmarkt en vergelijkingspunten van recente verkopen. Kortom: een realistische prijszetting is uw sleutel naar succes. Bij ons is de schatting volledig gratis.


Plan van aanpak

Elk eigendom vraagt een andere aanpak : 

"klassieke" verkoop, opendeurdag, "bezoek & bied"-formule, ...

Voor elk pand beschikken we over de juiste tools en stellen, in samenspraak en rekening houdend met uw wensen, een (marketing)plan op om dit optimaal te lanceren.

Plan van aanpak

Samenwerkingsovereenkomst

Samenwerkingsovereenkomst

Het is zover.  Je hebt besloten om je pand te verkopen.  Met Van Reeth Vastgoed haal je de juiste partner in huis.  Wij doen er alles aan om je zo veel mogelijk te ontzorgen.  

Op basis van een juridisch correcte samenwerkingsovereenkomst leggen we de modaliteiten (prijs, voorwaarden, termijn, ... ) gladhelder vast.  Geen kleine lettertjes, vreemde clausules of onduidelijke voorwaarden.   Goede afspraken maken goede vrienden.

Je krijgt regelmatig een update hoe de zaken lopen.  Na een vaste periode van 4 maanden kan je maandelijks en kosteloos opzeggen.   Geen verkoop = geen kosten.   Zo simpel is dat.


Verplichte opzoekingen

Bij een verkoop komt heel wat papierwerk zien.  

No stress !   Wij zorgen voor een sluitend verkoopdossier en bundelen alle wettelijk verplichte documenten tot een volledige bundel om voor te leggen aan de kandidaat-koper.

Keuringsattesten

EPC, elektrische keuring, conformiteitsattest stookolietank, ...  zijn noodzakelijke keuringen om te kunnen verkopen.   Sommige moeten aanwezig zijn voor opstart van het dossier, andere kunnen volgen.

Met een eigen EPC deskundige in kantoor is je certificaat snel aanwezig.  Belangrijk want EPC is verplicht om te mogen publiceren.  Wij zorgen dat je pand snel online kan gaan !


Verkoop

Met onze expertise en toewijding zorgen wij ervoor dat u vlot en zorgeloos uw huis kunt verkopen, zodat u zich kunt richten op de volgende stap in uw leven. Op basis van uw specifieke pand werken we een marketingplan op maat uit om de juiste kandidaten te bereiken. Optimale zichtbaarheid verstrekt vanuit professionele foto’s die uw pand perfect in the picture zetten. Een virtuele tour en dronefilm kunnen we eveneens in eigen beheer maken. Op die manier maakt u meer kans om uw huis te verkopen.

Afhankelijk van het pand adviseren we of beperkte "opsmukwerken", staging of andere tools een toegevoegde waarde bieden om de reacties te optimaliseren.

Na het informeren van onze bestaande up-to-date database van kandidaten gaat uw pand online via de gekende portaalsites (immoweb, immoscoop, zimmo, realo, ...).    Bijkomend maken we intensief gebruik van de kracht van social media.   Facebook, Instagram, ... hebben geen geheimen voor ons.

Wenst u samen te werken?

Maak een afspraak
Verkoop
Verkoop
Staging

Natuurlijk verliezen we de traditionele aanpak niet uit het oog.

Advertenties in regionale pers (Deze Week, De Zondag, ...) zorgen voor een ideale combinatie met de online kanalen.

De buurt en lokale bewoners bereiken we via een professioneel geplaatst bord en een lokale folderbedeling.   Hoe meer er over uw pand wordt gesproken hoe meer kandidaten we bereiken.

Tot slot zorgen verlichte etalagefiches en in het oog springende LED schermen aan onze strategisch gelegen kantoren dat passanten uw eigendom zeker hebben opgemerkt.


Vlotte onderhandelingen

In deze cruciale schakel van de verkoop zit onze grootste meerwaarde.  Onderhandelen is ons ding. 

Ervaring, technische en juridische kennis en een pak mensenkennis zorgen dat we op een correcte en ongedwongen manier de beste voorwaarden voor u bedingen en de maximale prijs realiseren.

Vlotte onderhandelingen

Compromis

Compromis

Akkoord tussen koper en verkoper bereikt ?

Wij maken een juridisch sluitende overeenkomst op conform de meest recente wetgeving.  Na dubbelcheck door de notaris(sen) kunnen beide partijen met een gerust hart tekenen.

Als CIB-lid voorzien we trouwens een GRATIS overlijdensdekking voor de kandidaat-kopers.   Een bijkomende garantie voor de partijen.


Verkocht !

Onze service loopt van A tot Z !

Zodoende bereiden we o.a. sleutel- en meteroverdracht voor, zorgen we voor vrijblijvende offertes voor nutsmaatschappijen, verhuisfirma, telecomprovider, ...  Makkelijk om te vergelijken zodat je ook hier de beste keuze op de markt kan maken.

Verkocht !

Bel ons op

Als u beslist om uw huis te verkopen, zijn wij graag uw aanspreekpunt en begeleiden wij u van begin tot eind. De vraag naar woningen is groot en dit biedt geweldige kansen voor verkopers. Potentiële kopers zijn actief op zoek naar hun ideale woning en uw huis kan precies zijn waar zij naar op zoek zijn. Niet alleen kunt u bij ons uw woning verkopen, maar ook kunt u een huis kopen in verschillende gemeenten, zoals Aartselaar. Bel ons voor al uw vragen op 03 887 87 78

Vragen

Contacteer ons

03 887 87 78

info@vanreethvastgoed.be

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden

Reacties van (ver)kopers en (ver)huurders.

Volgende reacties ontvingen we in verkoop- en verhuurdossiers.  

Hartelijk bedankt voor jullie feedback.  

We werken er elke dag aan om onze service te optimaliseren en streven naar een 100 % klantentevredenheid.

Anderen bekeken ook:

 • 2x samenwerken

  Filip, Door uw professionaliteit en vriendelijkheid hebben we voor de tweede keer gekozen om door u onze eigendom te verkopen. Top prestatie. Bedankt. Olga en Albert
  Olga Van Praet
 • Zeer professionele afhandeling
  Zeer professionele afhandeling van de verkoop van onze woning. Top makelaar die tevredenheid van de klant als prioriteit stelt. Zeer aangename samenwerking. Zij doen meer dan ze beloven ! Zeker aanrader. Trustpilot - mei 2021
  Van Houtven Dirk
 • Top makelaar
  Makelaar met een heel persoonlijke, meedenkede en professionele manier van werken. Zeker een aanrader. Trustpilot - april 2020
  Andy C
 • Aangename rondleiding
  Aangename rondleiding met vakkundige uitleg over het pand. Trustpilot - 04/2021
  Alexander & Benedicte
 • Review bij verkoop

  Vlotte en correcte service van Filip! Google review - april 2020
  Dean V.
 • Zeer aangename rondleiding, niet te pushy maar wel in de buurt voor vragen of extra informatie. Nadien ook een snelle en correcte afhandeling van de koop. Bij vragen kregen we erg snel en professioneel antwoord. Wij zijn heel erg tevreden. Google review - 03/2021
  Van Deuren Junte
 • De eerste keer een woonst kopen
  De eerste keer een woonst kopen, dat is best spannend en beangstigend. Maar Van Reeth Vastgoed heeft van begin tot einde een uitstekende service verleent waardoor dit een erg aangename ervaring werd. Je krijgt bij hen snelle hulp, een correcte afhandeling, begrip voor jou ook als koper en enorm veel flexibiliteit. Ik kan niet anders dan dit aanraden. Trustpilot - april 2021
  Kathleen Van Mieghem