Service op uw maat !

Wij matchen vastgoed

VAN REETH VASTGOED zag in 2005 het levenslicht vanuit een familiaal bank- en verzekeringskantoor. De hoekstenen van toen zijn nog steeds de fundamenten van nu:

ontzorgen via een persoonlijke service op maat voor de opbouw van een lange termijnrelatie.

VAN REETH VASTGOED is uw aanspreekpunt voor advies en begeleiding bij uw vastgoedtransacties. Ons team bestaat uit medewerkers met een passie voor vastgoed en de ambitie om uw woondromen waar te maken.

Elk dossier vraagt een aanpak op maat. Dankzij een gedegen basiskennis en continue bijscholing zorgen wij voor de juiste ingrediënten om met kennis van zaken tot de perfecte match te komen. Met een arsenaal aan eigen tools geraken we al heel ver. Vraagt uw dossier net iets meer dan werken samen met lokale specialisten (fotografen, deskundigen, notarissen, …) met één doel: realiseren van uw droom !

Ontdek onze diensten
Wij matchen vastgoed

Meet the team

Filip Van Reeth
Filip Van Reeth
Zaakvoerder   -   BIV 503392 (BELGIË)

Met de spreekwoordelijke "baksteen in de maag" als passie en een verleden als bankier en verzekeringsmakelaar is het een kleine stap naar de vastgoedsector.  

Een huis kopen of verkopen is veel meer dan onderhandelen over de prijs.  

Mijn ambitie is een totaal "ontzorgingspakket" aanbieden met als resultaat en finale beloning de perfecte match in de vorm van je droomwoning, de ideale thuis of een rendabel opbrengstpand.

Erik Herregodts
Erik Herregodts
BIV-makelaar (stagiair)   -   BIV 515561 (BELGIË)

Na een carrière in de mediabranche (eigen krantenwinkel en vertegenwoordiger Mediahuis) bij mijn grote liefde terecht gekomen : de vastgoedsector.

Met initieel een focus in beheer (syndicus) al een tijd passioneel bezig met de klassieke vastgoedactiviteiten : verkoop en verhuur.

Als energiedeskundige A (erkenning EP05689) hebben vragen over EPC's voor mij geen geheimen en zorg ik in no time voor uw energiecertificaat zodat uw pand snel online kan.

Jill Van der Auwera
Jill Van der Auwera
Polyvalente medewerker

Polyvalente collega die zowel in administratie als boekhouding de nodige taken op haar neemt.

Assistentie in verhuur en verkoopdossiers is haar niet vreemd.

Vooral al wat met verzekeringen te maken heeft (in verhuur, beheer, ...) is haar tweede natuur.

Peggy De Neys
Peggy De Neys
Administratieve medewerker

Dé administratieve duizendpoot bij Van Reeth Vastgoed !

Vastgoed is onvermijdelijk papierwerk en veel administratie.  Planning, aanvraag attesten en keuringen, agendabeheer zijn dagdagelijkse kost die ik met de glimlach voor mijn rekening neem.

Vera Piessens
Vera Piessens
Boekhoudkundige medewerker

Met een boekhoudkundige achtergrond zorgt zij dat de rekening klopt.

Balansen, boekingen, ... kortom al wat met de cijfertjes te maken heeft is haar natuurlijke habitat.

Reacties van (ver)kopers en (ver)huurders.

Volgende reacties ontvingen we in verkoop- en verhuurdossiers.  

Hartelijk bedankt voor jullie feedback.  

We werken er elke dag aan om onze service te optimaliseren en streven naar een 100 % klantentevredenheid.

Anderen bekeken ook:

 • 2x samenwerken

  Filip, Door uw professionaliteit en vriendelijkheid hebben we voor de tweede keer gekozen om door u onze eigendom te verkopen. Top prestatie. Bedankt. Olga en Albert
  Olga Van Praet
 • Zeer professionele afhandeling
  Zeer professionele afhandeling van de verkoop van onze woning. Top makelaar die tevredenheid van de klant als prioriteit stelt. Zeer aangename samenwerking. Zij doen meer dan ze beloven ! Zeker aanrader. Trustpilot - mei 2021
  Van Houtven Dirk
 • Top makelaar
  Makelaar met een heel persoonlijke, meedenkede en professionele manier van werken. Zeker een aanrader. Trustpilot - april 2020
  Andy C
 • Aangename rondleiding
  Aangename rondleiding met vakkundige uitleg over het pand. Trustpilot - 04/2021
  Alexander & Benedicte
 • Review bij verkoop

  Vlotte en correcte service van Filip! Google review - april 2020
  Dean V.
 • Zeer aangename rondleiding, niet te pushy maar wel in de buurt voor vragen of extra informatie. Nadien ook een snelle en correcte afhandeling van de koop. Bij vragen kregen we erg snel en professioneel antwoord. Wij zijn heel erg tevreden. Google review - 03/2021
  Van Deuren Junte
 • De eerste keer een woonst kopen
  De eerste keer een woonst kopen, dat is best spannend en beangstigend. Maar Van Reeth Vastgoed heeft van begin tot einde een uitstekende service verleent waardoor dit een erg aangename ervaring werd. Je krijgt bij hen snelle hulp, een correcte afhandeling, begrip voor jou ook als koper en enorm veel flexibiliteit. Ik kan niet anders dan dit aanraden. Trustpilot - april 2021
  Kathleen Van Mieghem
Vraag uw gratis schatting