Te koop
Appartement in Orihuela-Costa
€ 399.000
  • kamers3
  • badkamers 2
Contacteer ons
3189 Orihuela-Costa

3 slaapkamer appartement met panoramisch uitzicht

Dit nieuwbouw appartement is gelegen in het genomineerde Las Colinas Golf & Country resort ten zuiden van de Costa Blanca. Las Colinas heeft één van de meest prestigieuze golfbanen van de provincie Alicante en wordt omgeven door een ongerepte natuurlijke omgeving met mediterrane planten en bomen en vele wandel- en fietspaden. Binnen dit beveiligde domein zijn er o.a. een minimarkt, enkele restaurants, een tennis- en padelclub, een sport- en gezondheidscentrum, een clubhuis, een golfacademie en een winkel. Alle bewoners van Las Colinas hebben toegang tot de exclusieve Beach Club WOW aan het strand van Campoamor, dat op een kleine 10 minuten rijden ligt.
Deze luxe appartementen zijn beschikbaar met 2 of met 3 slaapkamers; op het gelijkvloers met een groot terras en/of privétuin, op een tussenverdieping met ruim terras of een penthouse met privédakterras. Het zuidgerichte terras vormt een natuurlijk verlengstuk van de woonkamer, waar u een spectaculair uitzicht heeft op de zee.

Alle appartementen zijn voorzien van airconditioning, geïntegreerd witgoed, vloerverwarming in de badkamers, pré-installatie voor elektrische zonwering, een Smart home-systeem en een parkeerplaats met pré-installatie voor een oplaadpunt voor elektrische wagens.
Er is een grote gemeenschappelijke tuin met zwembad.
  • Deel deze eigendom

Details

Financieel

Prijs
€ 399.000
Onder BTW stelsel
nee
Opbrengsteigendom
nee

Algemene info

Staat
Nieuw

Indeling

Slaapkamers
3
Badkamers
2

Contacteer

Appartement ref. 4715672
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden