✓ Een gratis schatting

✓ Erkende BIV-makelaars

✓ Actief op lokale vastgoedmarkt

Een huis kopen in Niel

Een huis kopen in Niel is een uitstekend idee als u op zoek bent naar een pand dat het beste is van beide werelden: een rustige omgeving met verschillende voorzieningen en een uitstekende bereikbaarheid naar omliggende steden. Bij VAN REETH VASTGOED in Aartselaar bent u op de goede plek voor deze grote beslissing. 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Neem contact op!

Afbeelding

Een huis kopen in een groene gemeente

Als u kiest om een huis te kopen in Niel, gelegen aan de oevers van de Rupel, dan maakt u een goede beslissing. Niel weet u te verrassen met zijn pittoresk landschap en gezellige sfeer. Als uw vastgoedmakelaar in Niel leggen wij u graag uit wat deze gemeente u allemaal te bieden heeft. Want deze groene omgeving die nabij stedelijke voorzieningen is gelegen, is de ideale locatie als u hier een huis wilt kopen. De gemeente heeft daarnaast een rijk cultureel erfgoed en biedt recreatieve mogelijkheden. Wilt u graag uw pand verkopen en een uw huis laten schatten? Bij ons gebeurt dit volledig gratis en u kunt rekenen op een vlotte verkoop. 

Ontdek ons aanbod

Niel heeft scholen, supermarkten, winkels en andere faciliteiten tot uw beschikking, die gemakkelijk bereikbaar zijn binnen de gemeente. Daarnaast is het openbaar vervoer ook ontzettend goed georganiseerd en zijn er verbindingen naar omliggende steden, zoals Antwerpen en Mechelen. Naast Niel, is een huis kopen Aartselaar ook een uitstekende keuze, omdat u zich vanuit deze stad ook uitstekend kunt verplaatsen. Wij geven u graag persoonlijk advies op maat en begeleiding bij uw vastgoedtransacties. Neem vandaag nog contact met ons op en bel naar 03 887 87 78

Vraag uw gratis schatting