✓ Een gratis schatting

✓ Erkende BIV-makelaars

✓ Actief op lokale vastgoedmarkt

Een huis kopen in Hemiksem

Wilt u graag een prachtig huis kopen in Hemiksem? Deze gemeente in de provincie Antwerpen heeft alles wat u zoekt. Hemiksem is gelegen aan de oevers van de Schelde en heeft een prachtige groene omgeving, ideaal om een gezin te stichten. VAN REETH VASTGOED in Aartselaar helpt u graag bij het kopen van uw huis.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Neem contact op!

Afbeelding

Een huis kopen in Hemiksem: de ideale woonbestemming voor natuurliefhebbers

Wij kunnen volmondig ja zeggen op de vraag of Hemiksem de perfecte woonbestemming is. Hier geniet u namelijk van rustgevende wandelingen of fietstochten langs het water. Hier een huis kopen is ideaal voor gezinnen en natuurliefhebbers. Zij kunnen zich hier uitleven of volledig tot rust komen in de natuur. Wij als uw vastgoedkantoor helpen u graag bij het kopen van de juiste woning. In Hemiksem hoeft u trouwens nooit ver te zoeken naar een supermarkt, een school of andere faciliteiten. Daarnaast bent u heel snel in naburige steden, zoals Antwerpen en Mechelen. Of u kunt er zelfs de waterbus nemen om op een milieuvriendelijke manier de stad in te trekken. Naast Hemiksem is ook Niel perfect gelegen en ook een prachtige omgeving om te wonen. Zoekt u het liever nog wat verder dan Antwerpen? Dan hebben wij ook woningen te koop in Spanje

Laat uw woondromen uitkomen

Wij hebben verschillende panden in ons aanbod zitten die aan uw wensen, budget en behoeften zullen voldoen. Daarnaast kunt u ook uw woning verkopen bij ons en begeleiden wij u stap voor stap in dit proces. Ons ervaren team geeft u graag advies op maat en staat u graag te woord bij het kopen van uw huis. Neem contact met ons op, bel vandaag nog naar 03 887 87 78 en laat al uw woondromen uitkomen.

Vraag uw gratis schatting