✓ Een gratis schatting

✓ Erkende BIV-makelaars

✓ Actief op lokale vastgoedmarkt

Een huis kopen in Schelle

Een huis kopen in Schelle is een uitstekend idee, omdat deze gemeente in de provincie in Antwerpen u veel te bieden heeft en de ideale plek is om te settelen. VAN REETH VASTGOED in Aartselaar heeft een groot aanbod aan verschillende panden die aan al uw wensen voldoen. Ontdek bij ons wat voor moois Schelle u allemaal kan bieden. 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Neem contact op!

Afbeelding

Een huis kopen in het bruisende Schelle

Als u beslist om in Schelle een huis te kopen dan heeft u een gemakkelijke toegang tot verschillende voorzieningen, zoals supermarkten, apothekers, scholen en meer. Net zoals Hemiksem, is Schelle omgeven door weelderige natuur en kunt u hier genieten van de prachtige omgeving. Voor wandelingen, fietstochten langs schilderachtige paden en het ontdekken van verborgen schatten, moet u naar Schelle verhuizen. Hier geniet u namelijk ook van bijzondere historische bezienswaardigheden en evenementen, zoals het Museum Bysterveld. Wij als uw vastgoedmakelaar helpen u graag bij het kopen van het perfecte huis in deze bruisende gemeente. Bent u van plan misschien uw huis te verkopen in Schelle? Dan begeleiden wij u graag bij de verkoop en laten we u kennis maken met onze erkende BIV-makelaars.

Contacteer ons

Ook Schelle is ideaal gelegen tussen steden, zoals Antwerpen en Mechelen. U geniet hier van het dorpsleven terwijl u toch op een steenworp afstand bent van grootstedelijke gemakken. Zoekt u het liever wat verder weg? Dat kan natuurlijk ook. Wij bieden ook huizen te koop aan in het buitenland, specifiek in Spanje. Contacteer ons door te bellen naar 03 887 87 78.

Vraag uw gratis schatting